Marija Mićović

0


2004.god. kao diplomirani matematičar Prirodno Matematičkog Fakulteta u Podgorici zakoračila sam u svijet fitnesa.Za početno znanje ,teorijsko i praktično u fitnesu i aerobiku zahvaljujem svom suprugu Vesku koji mi je pružio najbolji mogući osnov za svoje dalje napredovanje.Fitnesom i svim onim što on pruža – snažno,lijepo i jako tijelo,rasterećen i vedar duh,stalno obnavljanje pozitivne energije i prenošenje iste ljudima su razlozi zbog kojih sam zavoljela fitnes do te mjere da on postaje i jeste moje životno opredjeljenje.Instruktor sam step aerobika,hi low aerobika a od 2011.-e god. sam i licencirani SPINNING® trener.
Personalni treninzi koje držim su opet posebna oblast fitnesa,izuzetno zanimljiva gdje rad i napredak svojih treninga na jednoj osobi pratim kontinuirano.Sa pravilnim radom i obostranom saradnjom rezultati su vidljivi i pomaci na tijelu vježbača očigledni.
Često pitanje koje mi postavljaju je zašto sam sa matematike prešla u drugu oblast –fitnes i da li žalim zbog toga.Ne žalim ,jer fitnes jeste matematika.Svaki trening predstavlja dobru matematičku formulu ,smišljenu na pravi način,koju svoju članovima treba da prenesete uz pozitivnu enegriju i dobru volju a rezultat formule je sreća,zadovoljstvo, lijepo oblikovano tijelo ,a ti rezulatiti idu u + beskonacno 
Volim fitnes klub Soko Gym a posebno Veskov i moj zajednički rad i napredovanje u njemu. Dan smatramo uspješnim ukoliko smo našim treninzima uticali na bar i jednog člana da zavoli fitnes i vježbanje.Što više zadovoljnih vježbača, što više pozitivne energije na treningu i stvaranje novi pokreta i vježbi naš je najveći zajednički cilj.