Imate pitanja? Pozovite nas

Kontakt 

Boot Camp

0

Boot Camp je nekada bio bazični vojnički trening za pripremu budućih marinaca, a danas najbolji vid kondicionog treninga dostupan i prilagođen svima, i rekreativcima i vrhunskim sportistima. Boot Camp je jedinstveni fitness program koji u sebi sadrži kombinaciju svih ostalih vrsta fitnes programa: aerobni i anaerobni treninzi, kardio treninzi, treninzi snage, izdržljivosti, koordinacije, agilnosti, pliometrija, pilates i joga. Intervalni treninzi, kružni treninzi, poligoni.

Treninzi se održavaju sa i bez rekvizita. Dostupan i za žene i za muškarce, kao i za sve uzraste. Zabavan, zato što je svaki zadatak drugačiji i još veći izazov od prethodnog.

Odličan način da dostignete vrhunac opšte fizičke kondicije i povećanja fizičkih sposobnosti. Efikasan program koji angažuje sve mišićne grupe i pomaže sagorijevanje velikog broja kalorija. Druženje i stvaranje timskog duha.

Od juna mjeseca 2015. godine u Wellness Centru Soko-Gym, Mall of Montenegro pokrenut je fitnes program BOOT CAMP, a treninge vodi Vukašin Tomčić, profesor fizičkog vaspitanja i diplomirani kineziterapeut, personalni trener i instruktor grupnog fitnessa, TRX trener i kondicioni trener.

 

Kategorije: , , ,